Ko smo mi?

OtaCo inžinjering je domaća privatna kompanija aktivna na domaćem i na stranom tržištu od 1993. godine, sa sedištem u Smederevu i ograncima u Beogradu i Nišu.

Specijalizovali smo se u softverskom inžinjeringu, razvoju industrijskih IT rešenja, integraciji kontrolnih sistema, hardverskom i elektro inžinjeringu. Naši inžinjeri su eksperti u tehničkom vođenju i organizaciji timova, pripremi i organizaciji razvojnih projekata.

Naše znanje i iskustvo su garancija visokog kvaliteta i pouzdanosti svih rešenja koja isporučujemo na svim nivoima, od najmodernijih, namenskih sistema do integracije sa postojećim sistemima.


Naša vizija

Stvaranje kvalitetnog softver koji uz odgovarajući hardver, sve čini mogućim! 
Težimo postavljanju novih standarda u softversko – inžinjerskom svetu pronalaženjem i implementacijom optimalnih, kreativnih i fleksibilnih rešenja za sve specifične zahteve naših klijenata.

Naša misija

Unapređenje rasta i razvoja naše kompanije daljim zapošljavanjem stručnih i motivisanih ljudi sa kojima ćemo nastaviti da stvaramo optimalna softverska rešenja za naše raznovrsne klijente koji su nam uvek na prvom mestu.

Naši ciljevi

Verujemo da je unapređenje znanja i sposobnosti osnova svakog daljeg rasta i razvoja i zato svim svojim zaposlenima dajemo podsticaj i podršku za neprestanu edukaciju.

Naše vrednosti

Naše zaposlene stalno stimulišemo i ohrabrujemo  da napreduju i šire znanja  i iskustva, dajući im priliku da učestvuju u izazovnim i zahtevnim projektima.

Nastojimo da svi naši zaposleni osećaju podršku i komfor i u poslovnom i privatnom domenu.

Trudimo se da se sve članovi tima međusobno razumeju i da razvijemo osećaj važnosti i atmosferu uzajamne podrške.