O nama

Ko smo mi ?

OtaCo Inžinjering je domaća privatna kompanija aktivna na domaćem i na stranom tržištu od 1993. godine, sa sedištem u Smederevu i ogrankom u Beogradu.

Osnovna oblast rada je razvoj softvera, industrijska IT rešenja, integracija kontrolnih sistema, hardver i elektro inžinjering. Takođe smo specijalizovani za pružanje konsultantskih i ekspertskih usluga u oblastima kao što su tehničko vođenje tima, upravljanje ljudima i projektima, priprema i organizacija tenderske dokumentacije.

Znanje i iskustvo naših inžinjera je garancija visokog kvaliteta i pouzdanosti rešenja koja isporučujemo kako u oblasti softvera i tako i u oblasti upravljanja procesom proizvodnje.

Vizija

Težimo postavljanju novih standarda u softversko – inžinjerskom svetu u načinu realizacije projekata i pronalaženju optimalnog, kreativnog i fleksibilnog rešenja za sve specifične zahteve naših klijenata. Tako stvaramo kvalitetan softver koji uz odgovarajući hardver, sve čini mogućim!

Misija

Uz stručne i motivisane zaposlene obezbediti optimalna softverska rešenja što uz korektan odnos i poštovanje klijenata garantuje dalji rast i razvoj kompanije.

Verujemo u važnost konstantog obrazovanja i učenja kao preduslova napretka pa svoje zaposlene podstičemo, ohrabrujemo i podržavamo u tom smeru.

Težimo da se svi zaposleni osećaju prijatno na poslu, da osećaju podršku i razumevanje celog kolektiva na poslovnom ali i u privatnom domenu. Kako biste imali bolji uvid u atmosferu radnog prostora, pogledajte ambijent u kojem funkcionišemo u Beogradskoj kancelariji.