Naš način rada

Projektno smo orijentisani, nemamo stalni proizvod koji održavamo ili unapređujemo već je svaki naš projekat priča za sebe. Projekti mogu da budu međusobno potpuno različiti i da im zajedničko bude samo platforma/jezik u kojem se razvijaju.

U najvećem broju slučajeva na početku projekta radimo analizu zahteva, predlažemo naše rešenje i arhitekturu u obliku dizajn dokumenta pa tek nakon analize i prihvatanja od strane klijenta krećemo u razvoj.

Pripremu, razvoj i testiranje radimo uz neprestanu komunikaciju sa klijentom, u našem razvojnom i testnom okruženju. Implementaciju i puštanje u rad izvodimo ‘on site’, kada je moguće, ili ‘remote’. Svakako više volimo da odemo na lice mesta jer je to i efikasnije a i volimo da osetimo trenutak kada naš sistem zaživi…

Naši projekti su u glavnom fokusirani na unapređenja i upravljanja poslovnim procesima, što podrazumeva sofisticirano programiranje u domenu baza podataka, back-enda, front-enda, prikupljanje, skladištenje i obradu podataka, generisanje izveštaja, komunikaciju sa uređajima…

Rad na ovakvim projektima ti omogućava da sagledaš sisteme iz šire perspektive i razvijaš svoje veštine zajedno sa timom. Učestvovaćeš na projektima od analize zahteva do implementacije sistema pa ćeš imati priliku i da vidiš kako tvoj doprinos utiče na naše klijente na terenu (automobilska, naftna i papirna industrija, industrija hrane… ).

Obzirom da su nam projekti različite i dužine i tipa, da klijenti nekada znaju na početku šta hoće a nekada ne, da se timovi kreiraju prema zahtevima projekta, tako je i metodologija rada promenljiva, od Waterfall do Agile. On što je konstanta je odgovornost za kvalitet isporučenog koda i dogovorene rokove, podrška tima u radu i vrednovanje postizanja ciljeva.

Naša timska postavka i komunikacija sa klijentima nam omogućava da brzo donosimo odluke i da adekvatno reagujemo. Kao član našeg tima vrlo brzo ćeš se osamostaliti, videti rezultate svog rada i zajedno sa kolegama ćeš moći da doprineseš uspešnoj realizaciji projekta.

Od našeg osnivanja 1993. godine smo iskusili nekoliko velikih promena koje su uticale na naše tržište. Održali smo svoju stabilnost i nastavili da rastemo uprkos svim izazovima. U radu sa nama možeš računati na sigurnost i poštovanje svih dogovora koje zajedno kreiramo. 

Nalazimo se u Smederevu, Beogradu i Nišu

Šta naši zaposleni imaju

Direktan ugovor o radu

Plan razvoja i napredovanja – definisan, sa jasnom dinamikom interakcije sa tim liderom u različitim periodima rada i razvoja (probni period, prva godina, naredne godine)
Definisan godišnji budžet za edukaciju po izboru, u skladu sa znanjem i potrebama poslovanja i projekata

Mogućnost i podršku za brzo osamostavljivanje –  zahvaljujući tipu projekata na kojima radimo

Bonuse, godišnji i projektni – vrednujemo dobre rezultate rada, odgovoran odnos prema poslu, energiju i posvećenost kroz dodatne bonuse po uspešnom okončanju projekata, pored redovnih godišnjih bonusa

Dodatne dane odmora – u skladu sa nivoom obrazovanja i prethodnim stažom do maksimalno 30 dana
+3 dana za master nivo… +1 dan za svakih 5 godina staža

Privatno zdravstveno osiguranje – paket u skladu sa godinama
FitPass članarinu

Zajedničke izlete i druženja

Fleksibilnost i malu administraciju – lako se dogovaramo oko odmora, slobodnih dana, imamo razumevanja za porodična dešavanja i trudimo se da se sve uklopi sa obavezama na projektima

Opremu – obezbeđeno je sve što je potrebno za kvalitetan i udoban rad u modernom i opuštenom okruženju

Upoznaj naš tim

Kako izgleda proces selekcije

Proces selekcije je vrlo efikasan i traje do 10 dana. Ne praktikujemo testiranja bilo kog tipa, razgovor i par logičkih pitanja su dovoljni. Bitno nam je da imaš dobar temelj osnovnih znanja i pravilan način razmišljanja. Sve ostalo se lako nauči.

Pridruži nam se

Front-end Softver inžinjer

Angular, NgRx, TypeScript, CSS
SignalR / gRPC / GraphQL

Back-end Softver inžinjer

C#, XML, SQLServer

SignalR / gRPC / GraphQL

Database
inžinjer

SQLServer


Ako smo vas zainteresovali da vašu strast za učenjem pretvorite u izvanredne rezultate, pridružite se OtaCo timu! Svi vi koji ste spremni da učite, radite i putujete, pošaljite nam vaš CV.

Ako vaš profil zadovoljava naše zahteve, kontaktiraćemo vas u najkraćem roku!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja i nedoumice, kontaktirajte nas na office@otaco.rs.

Prijavi se ovde!